MEISTÄ

Seven Days Studio on Helsingissä ja Australiassa toimiva monialainen suunnitteluplatformi.

Olemme kolme itsenäistä suunnittelijaa. Työskentelemme tila-, kaluste- ja tuotesuunnittelun, sekä muotoilun tutkimuksen parissa. Työssämme yhdistyvät käytännön suunnittelutyö sekä tutkimus. Haluamme lisätä kokemuksellisia elementtejä arkeen. Pyrimme ratkaisemaan suunnitteluongelmia erityisesti huomioiden niiden psykologiset ja emotionaaliset ulottuvuudet.

Wilhelmiina Kosonen

Sisustusarkkitehti

Suunnittelen tiloja ja huonekaluja sekä uniikkeja taideinstallaatioita. Lähestyn tilasuunnittelua kokemuksellisuuden kautta. Tilallisen vaikutelman ja tunnelman luominen ovat intohimoni. Olen erityisesti kiinnostunut tilojen ja objektien psykologisista ja emotionaalisista ulottuvuuksista sekä niiden merkityksestä käyttäjälleen.

Nora Kinnunen

Tutkija ja suunnittelija

Olen tutkija ja suunnittelija. Hyödynnän tutkimus- ja suunnittelumenetelmiä työssäni, joka keskittyy arjen käytäntöihin liittyvien ongelmien ratkaisemiseen. Olen kiinnostunut ihmisten, yhteiskunnan ja ympäristön vuorovaikutuksesta ja pyrin edistämään kestäviä ratkaisuja.

Anne Kosonen

Sisustusarkkitehti

Suunnitteluni lähtökohtana on ymmärtää ja sisäistää tilan luonne ja oivaltaa sen parhaimmat puolet. Rakennuksen tyyli ja rakennusvuosia antavat suunnittelulle sen rajat ja raamit. Toimeksiantajan omat toiveet ja tarpeet mukautetaan tilan mahdollisuuksiin. Persoonallisuus tiloissa syntyy käyttäjän arvomaailman ja henkilökohtaisten esineiden mukaan. Esinehistoria ja värihistoria on meillä kaikilla ja voimme niitä hyödyntää monin tavoin tiloissa.